Jouw diëtist

Mijn naam is Séline Klompenhouwer en ben diëtist in Silvolde en omstreken. In 2020 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen (HAN) afgerond. Direct hierna ben ik mijn eigen diëtistenpraktijk gestart, waar ik mij dagelijks met veel passie voor inzet.

Van 2012 tot 2016 heb ik de studie Sport en Bewegen gedaan, waar vanuit ik Voeding en Diëtetiek ben gaan studeren. Het mooie van deze combinatie is dat ik veel facetten van een gezonde leefstijl heb mogen bestuderen. Maar voor mij nog waardevoller is het feit dat deze studies mij de mogelijkheid hebben gegeven om te werken met een diversiteit aan cliënten.

Mijn geheim voor een gezonde leefstijl? Dat jij een leefstijl creëert die bij jou past en die goed voor jou voelt. Om deze reden is het belangrijk dat we samen opzoek gaan naar een passend advies of plan waar wordt gekeken naar meerdere factoren en waarbij af en toe zondigen zeker een onderdeel is. 

Het maken van een plan, het creëren van een band en het werken naar een einddoel, dit alles samen met een cliënt geeft mij energie en de succesverhalen die hier uit voortkomen leveren niet alleen de cliënt, maar ook zeker mij een goed gevoel!

Waardeer mij